Bel 0187-493322 voor de scherpste cv ketel prijs van nederland
Vaillant SensoHome

Vaillant SensoHome

0.0/5 rating (0 votes)

nieuw € 85,00

SensoHome Slimme thermostaat voor Vaillant eBUS toestellen
  • Configureer de verwarming sneller dan ooit tevoren dankzij de begeleide inbedrijfstelling;
  • Bediening op afstand met sensoNET gateway en sensoAPP;
  • Een nieuw en duidelijk display en interface voor extra gemak
  • Sensonet voor app bediending kost € 145,00
Begeleide inbedrijfstelling
Zorg voor een storingsvrije opstelling van het verwarmingssysteem van uw klanten met de sensoHOME stapsgewijze inbedrijfstelling. U zult zien: de eerste configuratie kost u merkbaar minder tijd dan normaal en maakt uw klanten nog meer tevreden. Binnen twee minuten kunt u alle belangrijke instellingen eenvoudig configureren door enkele algemene vragen te beantwoorden. Zo stelt het systeem een configuratie voor met voorgedefinieerde instellingen op basis van de verwarmingstoestellen en de hydraulica. De handmatige instellingen kunnen uiteraard achteraf worden uitgevoerd. En aan het einde van het configuratieproces controleert het controlescherm de aanleg van uw bedrading.
 
SensoHome is nu app-ready
Het maakt niet uit of uw klanten thuis of ergens anders zijn, dankzij de connectiviteit tussen sensoHOME en onze sensoAPP krijgen ze op afstand toegang tot hun verwarmingssysteem. Dit betekent dat u uw klanten een moderne, slimme oplossing biedt die past bij het digitale tijdperk. Het uniforme ontwerp- en bedieningsconcept van alle gebruikersinterfaces, zoals de ecoTEC serie, sensoHOME en sensoAPP, maakt een intuïtieve bediening voor u en uw klanten mogelijk.
 
Nieuw display
Duidelijkheid in uiterlijk en bediening: het nieuwe sensoHOME-display met hoge resolutie en een 3,5" scherm. Dankzij de aanraakelementen, de duidelijke menustructuur en de navigatie met volledige tekst, werkt u sneller dan ooit tevoren met het toestel. Dit vereenvoudigt zowel de configuratie als het onderhoud. Verlichte knoppen zorgen voor een probleemloze bediening, zelfs in donkere ruimtes. Toch advies nodig in het configuratieproces? De vraagtekenknop helpt u met verdere achtergrondinformatie.
 
Ontworpen met oog op design
Met onze sensoHOME biedt u uw klanten een moderne kamerthermostaat aan die elk huis verrijkt met zijn aantrekkelijk en slank design. Hij integreert zich moeiteloos in een modern interieur en maakt indruk met hoogwaardige materialen zoals hoogwaardig glas.
 
Upgrade de SensoHome
Daarnaast heeft u de mogelijkheid om sensoHOME te upgraden naar een eenvoudige systeembesturing door het toevoegen van een extra buitensensor om te profiteren van weerscompensatie. Het apparaat is dan in staat om de temperatuur van bijvoorbeeld de radiatoren aan te passen aan de buitentemperatuur. Op deze manier is het energieverbruik efficiënter en wordt het comfort verhoogt.
 

<<< Terug

Contact

De Eilanden Installatie Techniek
Provincialeweg 12
3252 LR Goedereede
Tel 0187-493322
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Eilanden

Erkend Installateur

 TN Logo.png

Lid van

uneto-vni