Bel 0187-493322 voor de scherpste cv ketel prijs van nederland

Atag Ketel

 Atag cv ketels overzicht

   
atag ketel

Atag cv-ketel aanbiedingen

Compleet gemonteerd:
Inclusief afvoeren oude ketel, 18 liter drukvat, gaskraan, inlaatcombinatie, overdruk beveiliging, vulkraan en alle benodigde aansluit materialen.

Atag P-serie:
• Atag P27C 24KW CW4 - € 1545,- incl. btw
• Atag P35C 29KW CW5 - € 1695,- incl. btw 
 
Atag i-serie:
• Atag I28C HR 23 KW CW4 -     € 1630,- incl. btw meer info 
• Atag I28EC HR 23 KW CW4 -  € 1695,-  incl. btw meer info
• Atag I36C HR 30 KW CW5 -     € 1760,- incl. btw meer info 
• Atag I36EC HR 30 KW CW5 -  € 1890,-  incl. btw meer info 
 
 Atag Q-Serie: 
• Atag Q-25C HR 22 KW CW4 - € 2495,- incl. btw
• Atag Q-38C HR 33 KW CW5 - € 2895,- incl. btw
 
Uw nieuwe cv-ketel is onze zorg :
Geheel vrijblijvend kunt u ook gebruik maken van maar liefst 13 jaar lang een volledige all-in garantie op uw cv-ketel + periodiek vakkundig onderhoud aan uw nieuwe cv-ketel voor slechts € 105,00 per jaar. Met ons all-in serviceabonnement staat u dus de komende 13 jaar lang nooit meer voor onverwachte kosten aan uw cv-ketel en bent u bovendien verzekerd van vakkundige hulp bij eventuele storingen aan uw toestel.
 
VRAAG UW OFFERTE AAN
Offerte Atag
Naam
Dit veld is verplicht
Adres
Invalid Input
Woonplaats
Invalid Input
Telefoon
Dit veld is verplicht
Email
Dit veld is verplicht
Op welke termijn zou u uw nieuwe ketel willen laten installeren?
Invalid Input
Offerte voor
Invalid Input
Wilt u een nieuwe thermostaat aanschaffen?
Invalid Input
Opmerkingen
Invalid Input
Ongeldige invoer
   

Atag A-serie

 Atag A serie overzicht

Hoog rendement cv-ketel:

24 uur per dag verzekerd zijn van comfort en het hoogste rendement? Dankzij de combinatie van degelijke materialen en innovatieve ATAG-technieken, zoals de RVS warmtewisselaar, maakt de A203C en de A244C ketel van ATAG dit mogelijk. Door de combinatie van de beste materialen zijn A-serie cv-ketels van Atag een ideale oplossing voor warmte en warm water waarbij niet alleen een lager energieverbruik gegenereerd wordt, maar ook een besparing op de energiekosten.Atag E-serie

 Atag e serie overzicht

Bewezen kwaliteit:

De E-serie van ATAG staat bekend om zijn hoge prestaties en bedrijfszekerheid. De Atag E325EC is geschikt voor gebruik in een appartement of tussenwoning of een vrijstaande woning. Deze cv-ketel uit de E-serie levert snel warm water voor een heerlijke douche en ook het snel vullen van een ligbad is natuurlijk geen enkel probleem.
Een voorbeeld: de Atag E325EC vult uw bad met bijna 18 liter per minuut! Grote klasse voor zo’n compact apparaat. De cv-ketel staat garant voor de beste prestaties met een gering  energieverbruik.
Tevens is de Atag E325EC al diverse keren als beste uit de consumententest gekomen.

 

Atag i-serie:

Beste cv-ketel in zijn klasse:

Atag mag opnieuw en voor het achtste jaar op rij als Nederlandse cv-ketelfabrikant het predicaat ‘Beste uit de Test’ voeren. De nieuwe Atag i-Serie blinkt uit in energiezuinigheid en snel veel warm water. Maar liefst 20,5 liter warm water per minuut is ongeëvenaard in deze klasse. Dankzij deze hoge prestaties is de Atag i36 EC CW5 cv-ketel uitgeroepen door de consumentenbond als beste uit zijn klasse. De Atag i-serie is tevens ook verkrijgbaar als CW4 ketel, en als solo ketel.

Consumentenbond over de Atag i36EC CW5:
“De ATAG i-Serie heeft een onovertroffen warmwaterrendement, wat deze CW5-versie i36EC nog aanvult met een prima warmwatercomfort”

 

Atag Q-serie:

 Atag Q serie overzicht

Topkwaliteit:

Met een cv-ketel uit de Atag Q-serie bent u verzekerd van de hoogste vorm van kwaliteit in warmte.  Deze cv-ketels staan 24 uur per dag probleemloos tot uw beschikking. Atag bouwt producten van hoogwaardige componenten die in staat zijn jarenlang topprestaties te leveren. Zo is het hart van de Atag Q-serie modellen voorzien van een  oerdegelijke roestvrijstalen (RVS) wisselaar. Zo blijven de prestaties en het rendement onveranderd hoog. 

 

 


 
 

 

 

 
       

Contact

De Eilanden Installatie Techniek
Provincialeweg 12
3252 LR Goedereede
Tel 0187-493322
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Eilanden

Erkend Installateur

 TN Logo.png

Lid van

uneto-vni