Bel 0187-493322 voor de scherpste cv ketel prijs van nederland

Artikelen

Warmtepomp


Warmtepomp een slimme investering !

Op het gebied van warmtepompen bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke situatie bieden wij u dan ook een passende oplossing. Met de huidige subsidies die er door de overheid worden gegeven  is het aanschaffen van een warmtepomp nu voordeliger als ooit. Wij hebben voor u een aantal complete pakketten samengesteld, zodat u meteen een goed beeld hebt van de totaalprijs voor de aanschaf van een A-merk warmtepomp systeem. 

Energie bespaarlening ook iets voor u ?

Voor de aanschaf van een warmtepomp systeem kunt u ook een energie bespaarlening aanvragen voor het financieren van energiebesparende maatregelen. Afhankelijk van uw huidige energieverbruik, kan uw maandelijkse besparing bij het plaatsen van een warmtepomp voldoende zijn om uw energie bespaarlening te dekken.op ikinvesteerslim.nl/bereken  kunt eventueel meteen de lening aanvragen. Het geleende bedrag wordt in een bouwdepot gestort.
De Energie bespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren.

Hoe werkt een warmtepomp :

De nieuwste generatie warmtepompen zijn over het algemeen gebaseerd op een elektrisch aangedreven compressietechniek. Daarbij wordt in het gesloten circuit van de warmtepomp vloeistof rondgepompt. Deze vloeistof is afhankelijk van de druk en temperatuur in vloeibare of in gasachtige toestand. Het is telkens deze veranderingen van toestand die er voor zorgt dat de warmte wordt opgenomen en vervolgens weer wordt afgegeven.

In stappen gebeurd het volgende:

Stap 1: 
Onttrekking van warmte. Een vloeistof met een kookpunt lager dan de omgevingstemperatuur dient als transportmiddel van de warmte. De vloeistof onttrekt warmte aan de buitenlucht of andere warmtebron en verdampt deze vervolgens in de verdamper.
Stap 2: 
Een compressor drukt vervolgens de verdampte vloeistof samen. Hierdoor stijgt de druk en de temperatuur van de damp.
Stap 3: 
De verzamelde warmte van de damp wordt via een condensor vervolgens weer afgegeven aan een boilervat. Doordat de damp in dit vat weer afkoelt condenseert deze weer tot vloeistof. Deze stroomt vervolgens weer via het expansieventiel (die de druk en daarmee ook de temperatuur verlaagt) naar de verdamper waarmee het proces weer opnieuw begint.

VRAAG UW OFFERTE AAN

Offerte Warmtepomp
Naam
Dit veld is verplicht
Adres
Invalid Input
Woonplaats
Invalid Input
Telefoon
Dit veld is verplicht
Email
Dit veld is verplicht
Offerte voor
Ongeldige invoer
Op welke termijn zou u uw de warmtepomp willen laten installeren?
Invalid Input
Opmerkingen
Invalid Input

Contact

De Eilanden Installatie Techniek
Provincialeweg 12
3252 LR Goedereede
Tel 0187-493322
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Eilanden

Kijk ook eens op

 ZonneEnergieTotaalZonne Energie Totaal

Lid van

uneto-vni