Bel 0187-493322 voor de scherpste cv ketel prijs van nederland

Zonneboiler

Zonneboilers Remeha
Zonneboiler Systeem
Er is een toenemende vraag naar zonneboilers energie prijzen blijven stijgen en besparingen leveren steeds meer op. In 2009 is de vraag naar zonneboilers verviervoudigd. De verwachting is dat de vraag verder zal gaan toenemen. Daarnaast bieden de toenemende aandacht voor zonne-energie en strengere regelgeving rondom het energielabel kansen op de lange termijn.
Wat doet een zonneboiler?Een zonneboiler systeem bestaat uit één of meer collectoren op het dak en een voorraadvat in de buurt van de ketel.

De zonnecollectoren op het dak vangen zonne-energie op en zetten dit om in warmte, deze warmte slaan we op in het voorraadvat.
De warmte in het voorraadvat kan voor de verwarming, tapwater douchen en wassen worden gebruikt.

Wist u dat ?
- Een zonneboiler de zonne-energie omzet in warmte en niet in elektriciteit.
- Het energieverbruik in Europa zo’n 49% gebruikt wordt voor warmte en ‘slechts’ 20% voor elektriciteit
- Één zonneboilercollector al meer opbrengt dan 4 tot 5 pv-zonnepanelen
- U echt geheel "self supporting" bent en niet afhankelijk bent van uw energie bedrijf.
- De zonne-energie ook gebruikt kan worden voor verwarming met een zonnegascombi kit.
- U ook kunt wassen op zonne-energie met de Sun Wash kit.

VRAAG UW OFFERTE AAN

Offerte Zonneboiler
Naam
Dit veld is verplicht
Adres
Invalid Input
Woonplaats
Invalid Input
Telefoon
Dit veld is verplicht
Email
Dit veld is verplicht
Uit hoeveel personen bestaat uw gezin?
Invalid Input
Offerte voor
Invalid Input
Opmerkingen
Invalid Input


Waar bestaat een zonneboiler precies uit?

Het systeem bestaat in feite uit een aantal onderdelen. Op uw dak wordt een zonnecollector geplaatst. Deze collector vangt de warmte van de zon op en geeft deze warmte af aan het water. Het warme water wordt vervolgens via de collector naar binnen geleid richting het voorraadvat.

Het water wordt vervolgens opgeslagen in dit voorraadvat. Dit vat is uiterst goed geïsoleerd is kan op deze manier het water dus lang warm houden, zodat u altijd van het warm water gebruik kunt maken wanneer u dat wenst. Bijvoorbeeld als u een warme douche wilt nemen of wilt ontspannen in een heerlijk heet bad.

Zodra er vraag naar warm water komt zal ten eerste het voorraadvat van de zonneboiler aangesproken worden. Doordat de zonneboiler ook aangesloten is op uw CV ketel, kan er middels na verwarming altijd de juiste temperatuur bereikt worden.

zon

REMEHA REMASOL

Beste uit de test 2016

Zonneboiler

Is mijn CV-combiketel geschikt?

De meeste CV ketels zijn geschikt om te combineren met een zonneboiler. Neemt u gerust contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van advies op maat. Ook wanneer u overweegt om naast de zonneboiler direct een zuinigere HR ketel aan te schaffen voor nog meer besparing op uw energierekening geven wij u graag advies op maat. 
 
Besparen op warm water en elektriciteit?

Alhoewel een zonneboiler u veel kosten kan besparen op uw warme water, is het natuurlijk ook interessant om te besparen op elektriciteit. Met zonnepanelen is dit te realiseren realiseren. Naast het plaatsen van een boilersysteem verzorgen wij tevens installaties van zonnepanelen. Zo kan uw energierekening nog verder zakken.


Besparing op uw energierekening

Een zonneboilersysteem wordt in veel gevallen aangeschaft om de energierekening te drukken. Hoeveel u precies gaat besparen is van veel factoren afhankelijk. Gemiddeld kunt door het installeren van een zonneboilersysteem zo’n 200m3 aan gas besparen op jaarbasis. Bij een grotere zonneboilers zal ook de besparing op jaarbasis toenemen. Naast een lager tarief voor uw energierekening, draagt u hierdoor tevens bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot.

Professionele installatie en scherpe tarieven bij De Eilanden

De Eilanden is de specialist op het gebied van zonneboilers, CV ketels & zonnepanelen. Wij geven u graag geheel kosteloos advies op maat om te bepalen welke boiler het beste bij uw woning past. Daarnaast helpen wij ook graag bij de aanvraag van uw subsidie. Heeft u interesse in een zonneboiler om zo uw energie rekening te verlagen? Vraag dan hieronder de scherpste offerte aan of bel ons voor advies op maat: 0187-493322
 

Contact

De Eilanden Installatie Techniek
Provincialeweg 12
3252 LR Goedereede
Tel 0187-493322
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Eilanden

Kijk ook eens op

 ZonneEnergieTotaalZonne Energie Totaal

Lid van

uneto-vni