Bel 0187-493322 voor de scherpste cv ketel prijs van nederland

Afzuig Ventilatie

In een woning van de woonomgeving is goed ventileren zeer belangrijk. Door de verbeterde Isolatie wordt de natuurlijke ventilatie steeds minder. Mensen brengen steeds meer tijd binnenshuis door. Een goede luchtkwaliteit in de woning wordt daarom steeds belangrijker voor de gezondheid.. Ventileren voorkomt dat de lucht in de woning te vochtig wordt. Vocht veroorzaakt allerlei problemen, zoals natte plekken op muren, houtrot en schimmelvorming. Een vochtige woning voelt bovendien koud aan en is een pleisterplaats van ongedierte. Door te ventileren met ventilatiesystemen (ventilatie afzuiging) wordt de woning ook gezuiverd van schadelijke stoffen die zich in de lucht ophopen.

Ventilatie afzuiging systemen

De woningen zijn sinds Jaren '70 bijna allemaal voorzien van mechanische ventilatie. Deze ventilatiesystemen itho-ecofanworden vaak snel vergeten welke belangrijke functie ze hebben op het binnenklimaat . Deze ventilatie systemen draaien veelal 24 uur / per dag en verbruiken daarom het gehele jaar energie. Goed onderhouden en tijdig vervangen van ventilatiesystemen door een veel zuiniger ventilatie afzuiging systeem kan u veel energie kosten besparen.

De Itho CVE ECO RFT is een centrale ventilatie-eenheid die tot wel 83% minder energie verbruikt dan vergelijkbare producten, terwijl de aanschafprijs wel heel gewoon blijft. Bovendien is de CVE ECO RFT eenvoudig en overal in huis te bedienen met de draadloze regelaars. En ontwikkeld door Itho Daalderop: dé specialist op het gebied van comfortabele, energiezuinige ventilatiesystemen.
• Verbruikt tot 83% minder energie dan vergelijkbare producten
• Lagere installatiekosten bij toepassing van draadloze bediening
• Bediening mogelijk vanuit de keuken en de badkamer met RF-regelaar

De Eilanden Installatie Techniek kunt u hierbij helpen met zeer gunstige prijzen voor het uitvoeren van onderhoud aan uw ventilatie box en hebben wij een zeer scherpe prijs voor vervanging van uw oude ventilatie afzuig box.

Groot onderhoud mechanische ventilatie kost eenmalig € 135,- incl. btw
De afzuigunit, kanalen en afzuigventielen van de mechanische ventilatie worden compleet gereinigd. Na het reinigen wordt installatie ingeregeld met behulp van een luchtstroommeter.

Onze aanbieding :
  • Itho eco-fan ventilatie box CVE Eco RFT en RVsensor (vocht meting) kost € 375,- incl. btw en montage
  • Itho Radiografische bedieningset wit (9010) kost € 60,- incl. btw
  • Wij geven u € 50,- korting op de Itho eco-fan ventilatie box in combinatie met het vervangen van uw CV Ketel.
    • Nieuw Baseflow Itho Producten :
  • Baseflow opbouwset RF CO2-sensor en RF bedieningset kost € 290,- incl. btw en montage
  • RF bewegingssensor voor bijv. toilet kost € 165,- incl. btw en montage
  • RF CO2-sensor kost € 275,- incl. btw en montage

Nieuw: BaseFlow ventilatiesysteem
BaseFlow is een automatisch vraaggestuurd systeem gebaseerd op natuurlijke luchttoevoer in de verblijfsruimtes en mechanische luchtafvoer in de natte ruimtes. In de woonkamer wordt een 230 V gevoede CO2-sensor geplaatst die de CO2-concentratie in de woonkamer meet en dit door middel van RF-communicatie doorgeeft aan de ventilatie-unit (type CVE). De hoeveelheid ventilatie is afhankelijk van de hoogte van de gemeten CO2-concentratie.

Uitvoeringsmogelijkheden BaseFlow
Voor woningen en appartementen wordt BaseFlow geleverd als een basispakket met een RF CO2-sensor voor in de woonkamer en een specifieke RF-bediening met afwezigheidsstand (BaseFlow opbouw). Voor woningen met 1 ruimte wordt BaseFlow geleverd met een in de CVE in te bouwen CO2-sensor en CO2-optieprint en een specifieke RF-bediening met afwezigheidsstand (BaseFlow inbouw).

Extra Opties
Het BaseFlow systeem is optioneel uit te breiden met diverse RF sensoren. Zo kan er een batterij gevoede RF-vochtsensor voor de badkamer worden toegevoegd, waardoor er automatisch meer geventileerd wordt als de luchtvochtigheid daar oploopt. Tevens kan een RF-bewegingsmelder in het toilet geplaatst worden die op basis van aanwezigheidsdetectie de ventilatie tijdelijk verhoogt. Tenslotte is het mogelijk andere verblijfsruimten dan de woonkamer van aanvullende RF CO2-sensoren te voorzien.

Baseflow

Contact

De Eilanden Installatie Techniek
Provincialeweg 12
3252 LR Goedereede
Tel 0187-493322
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Eilanden

Erkend Installateur

 TN Logo.png

Lid van

uneto-vni