Bel 0187-493322 voor de scherpste cv ketel prijs van nederland

CV Installatie met een combiketel

Het aanschaffen van een CV-installatie is niet altijd eenvoudig. Welke cv installatie geschikt is voor de woning? Hoe groot moet de capaciteit zijn van de cv installatie, waar moeten de radiatoren komen en hoeveel? Wilt u een cv installatie met radiatoren of met vloerverwarming bijna alles is mogelijk. Om een goede keuze te maken nemen wij de tijd voor u en komen wij vrijblijvend langs om uw wensen en woonsituatie te bepalen. U krijgt van ons een keurige uitgewerkte en overzichtelijk vaste prijs offerte waarbij wij 50% korting geven op de cv ketel en ketel installatie.

Bij het aanleggen van een complete cv installatie krijgt u de combiketel en cv ketel installatie voor de halve prijs. Dit is zeker reden genoeg om ook de Eilanden Installatie Techniek uit te nodigen voor een vaste prijsopgave. Wij hebben de keuze uit een breed  assortiment van combiketels, radiatoren en overige cv installatie onderdelen. Deze kopen wij zeer scherp in waardoor wij met de laagst mogelijke prijs uw cv installatie aanleggen.

CV Installaties


Vele tevreden klanten zijn u al voorgegaan wij hebben een goede ervaring  met cv installaties, deze worden snel en vakkundig bij u geïnstalleerd.

U krijgt van ons zelfs twee jaar garantie op de gehele cv installatie, en op diverse cv onderdelen zelfs meer dan vijf jaar

Vragen of interesse over cv installaties? vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Contact

De Eilanden Installatie Techniek
Provincialeweg 12
3252 LR Goedereede
Tel 0187-493322
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Eilanden

Erkend Installateur

 TN Logo.png

Lid van

uneto-vni