VOOR DE SCHERPSTE CV KETEL PRIJS VAN NEDERLAND

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Vaillant aroTHERM warmtepomp VWL 55/3

Vaillant
aroTHERM VWL 55/3A 4,4 KW
 • Zeer zuinig: energieklasse verwarming A+ t/m A+++
 • Duurzaam: natuurlijke energie uit de lucht
 • Comfortabel: fluisterstil, verwarmt én koelt
 • Waardevermeerdering van je woning
 • Efficiënt: tot wel 25% kostenbesparing op energieverbruik
 • Afmetingen buiten unit: 840 x 970 x 408 mm (h x b x d)
 • Prijs is inclusief standaard montage en BTW
 • € 2.700,00 Subsidie KA09558
Netto *
€ 7.290,00 Incl. btw
€ 4.590,00
Prijs is netto na aftrek subsidie
Tijdelijk niet leverbaar

Beschrijving

Remeha Vaillant aroTHERM warmptepomp (VWL 55/3A)
Volop aangename warmte in huis tijdens de winter en heerlijk koel in de zomer. Met altijd lekker veel warm water uit de kraan zonder dat dit extra energie kost. De krachtige aroTHERM warmtepomp is uw energiezuinige, comfortabele allemansvriend. De compacte warmtepomp is gemakkelijk te plaatsen bij uw bestaande woning of nieuwbouwhuis.

De aroTHERM warmtepomp neemt gratis beschikbare energie op uit de buitenlucht. Hiervoor gebruikt de warmtepomp een koelmiddel. Omdat deze koelvloeistof altijd kouder is dan de omgeving, trekt de aroTHERM automatisch warmte aan. De warmtepomp laat de opgewarmde koelvloeistof vervolgens verdampen. Deze damp wordt in een compressor samengedrukt. Hierdoor stijgt de temperatuur. De hete stoom gaat naar het verwarmingscircuit dat de warmte in uw woning afgeeft. Daarna wordt de druk verlaagd en koelt de stoom af totdat hij weer vloeibaar is.Hierdoor kan het koelmiddel opnieuw warmte uit de omgeving opnemen en is de cirkel rond. Met de aroTHERM haalt u kortom een uiterst betrouwbaar warmtepompsysteem in huis.

Voor maximaal warmwatercomfort werkt de hybride aroTHERM warmtepomp samen met uw hr-ketel. De intelligente temperatuurregeling kiest vervolgens de meest efficiënte en energiezuinigste warmtebron. Met de aroTHERM all electric profiteert u van de 200 of 300 liter boiler en de krachtige elektrische naverwarmer.

Tel daarbij de speciale warmtewisselaar en de lage CO2-uitstoot op en u heeft met de aroTHERM all electric hét duurzame antwoord op het kille Nederlandse klimaat. Heerlijk behaaglijk!

Onze prijs inclusief complete installatie:
De standaard installatie is : binnen unit aansluiten direct naast de ketel en max 5 meter koelleiding vanaf binnen naar buiten unit, elektra en Gratis multiMATIC 700 ruimteregelaar.

Tijdelijk niet leverbaar

Offerte Warmtepomp

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.