VOOR DE SCHERPSTE CV KETEL PRIJS VAN NEDERLAND

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Remeha
RemaSOL 150SE-1S 2C
  • Boiler 150 liter druksysteem HxBxD 951x604x924 mm
  • 2 x Remasol zonnecollector set verticale montage
  • Remasol solar station met complete regeling
  • 10 meter geïsoleerde collector leidingen
  • Remeha RemaSOL Glycol pre-mix koelvloeistof
  • statisch mengventiel 15mm voor cv-ketel
  • Subsidiebedrag *€ 1274,00 meldingsnummer KA00124
Prijs is met standaard montage en *na aftrek subsidie
€ 4.760,00 Incl. btw
*€ 3.490,00 incl. BTW

Pakket omschrijving

Besparing 6,4 GJ/jaar

De RemaSOL 150SE-1S
is volledig uitgerust met een technisch solar station, een veiligheidsvoorziening, een expansievat, een pomp, een zonneregelaar, kranen afsluiter met anti-thermosifon, thermometers, handmatige ontluchter, groep zonneveiligheid en een manometer.

Remeha RemaSOL
zonneboilersysteem 150 liter OP DAK 2 collectoren horizontaal. Remeha biedt zonlichtsystemen voor elke woonsituatie. Van rijtjeshuis tot royale vrijstaande woning; voor eenpersoonshuishoudens en voor grote gezinnen.

Prijs Remeha RemaSOL 150SE-1S 2C
€ 4.760,00 (*€3.490,00) inclusief montage en BTW.
Subsidiebedrag *€ 1274,00 meldingsnummer KA00124

Beschrijving

Besparing
De Remeha zonlichtsystemen leveren een forse geldbesparing op, vermindering van de CO²-uitstoot en extra warmwatercomfort. Bespaar tot 60% op de kosten voor warm water.

Combinatie- en installatiegemak
Plaatsing van een nieuwe ketel kunt u combineren met een tot drie lichte, compacte zonnecollectoren en kwalitatief hoogwaardige boilers in oplopende klassen en litercapaciteit. De hoogste klassen zijn bovendien full equiped boilers (inclusief voorgemonteerd Solar station, regelaar en expansievat) voor nog meer installatiegemak.

Collector voor elke positie
De collectoren van Remeha zijn licht van gewicht en zodanig samengesteld dat ze snel en eenvoudig te installeren zijn. Om het installatiewerk te vereenvoudigen kunt u de collector zowel ’op-dak’, ’in-dak’ als ’plat-dak’ monteren. Daarnaast heeft u de keuze uit horizontale of verticale montage, waarvoor twee aparte uitvoeringen beschikbaar zijn. Op die manier kunt u in elke situatie de meeste optimale plaatsing realiseren.

Subsidie:
Op de complete zonneboilersystemen zit subsidie. De Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO) heeft deze subsidie in het leven geroepen. Het doel hiervan is de verduurzaming in Nederland verder te stimuleren. De subsidie bedragen zijn afhankelijk van het aantal collectoren en het voorraadvat en ontvangt u van de belastingdienst.

Offerte Zonneboiler