Bel 0187-493322 voor de scherpste cv ketel prijs van nederland

Nefit Ketel

 

 

Nefit acties banner 2017

Nefit Trendline II - Nefit Proline NXT - Nefit Topline

Compleet gemonteerd:
Inclusief afvoeren oude ketel, 18 liter drukvat, gaskraan, inlaatcombinatie, overdruk beveiliging, vulkraan en alle benodigde aansluit materialen.
   

Nefit Trendline II cv-ketelNefit Trendline II cv ketel

Nefit cv-Ketel prijzen:

Nefit Trendline II 

• Nefit Trendline II HRC25 CW4 24KW - € 1750,- incl. btw meer info 
• Nefit Trendline II HRC30 CW5 29KW - € 1850,- incl. btw meer info  
 
Nefit ProLine NxT
 
• Nefit ProLine NxT HRC24 CW3 23KW -   € 1450,- incl. btw meer info
• Nefit ProLine NxT HRC24 CW4 23KW -   € 1500,nu € 1350,- incl. btw meer info 
• Nefit ProLine NxT HRC30 CW5 29KW -   € 1650,- incl. btw meer info 
 
Nefit TrendLine AquaPower Plus

• Nefit TrendLine II AquaPower Plus HRC25 24KW CW6 -   € 2375,- incl. btw meer info
• Nefit TrendLine II AquaPower Plus HRC30 29KW CW6 -   € 2490,- incl. btw meer info

Nefit 9000i Aquapower Plus
 
• Nefit 9000i AquaPower Plus HRC30 CW6 29KW  € 3.475,00 incl. btw
• Nefit 9000i AquaPower Plus HRC45 CW6 42KW  € 4.475,00 incl. btw

Uw nieuwe cv-ketel is onze zorg :
Geheel vrijblijvend kunt u ook gebruik maken van maar liefst 13 jaar lang een volledige all-in garantie op uw cv-ketel + periodiek vakkundig onderhoud aan uw nieuwe cv-ketel voor slechts € 109,00 per jaar. Met ons all-in serviceabonnement staat u dus de komende 13 jaar lang nooit meer voor onverwachte kosten aan uw cv-ketel en bent u bovendien verzekerd van vakkundige hulp bij eventuele storingen aan uw toestel.

VRAAG UW OFFERTE AAN

Offerte Nefit
Naam
Dit veld is verplicht
Adres
Invalid Input
Woonplaats
Invalid Input
Telefoon
Dit veld is verplicht
Email
Dit veld is verplicht
Op welke termijn zou u uw nieuwe ketel willen laten installeren?
Invalid Input
Offerte voor
Invalid Input
Wilt u een nieuwe thermostaat aanschaffen?
Invalid Input
Opmerkingen
Invalid Input
Ongeldige invoerNefit 9000i
Nefit 9000i

9000i HR 25/35/50 B

De Nefit 9000i is de next step in warmtecomfort: intelligente techniek, iconisch design en innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierbij heeft Nefit geen enkele concessie gedaan als het gaat om de ultieme beleving. Want de beleving is waar het uiteindelijk om draait: techniek dient de mens; niet andersom.

Beleving

De Nefit 9000i staat voor nul concessies en maximale prestaties. Dat zie je… aan de indrukwekkende buitenkant én aan de overzichtelijke binnenkant. Dat hoor je… want je hoort eigenlijk niets. Dat voel je… aan de altijd behaaglijke temperatuur. Dat ervaar je… zowel in het intuïtieve gebruik als in het bijzonder lage energieverbruik.
Indrukwekkend tot in detail

Alles wat u van de nieuwe generatie HR-toestellen verlangt én meer, komt samen in de Nefit 9000i. De ‘i’ voor internet? Zeker, via de optionele slimme Wifi thermostaat Nefit Easy (Energielabel A+). Maar de ‘i’ staat voor veel meer. Voor grote en kleine warmterevoluties. Daarom zeggen we: de Nefit 9000i, indrukwekkend tot in detail.

   

De Nefit TrendLine II is de eerste van een nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels. Betrouwbaar comfort, compacte vormgeving en klaar voor de toekomst.

Klaar voor de toekomst

Vanaf 2015 moeten cv-ketels voldoen aan strengere Europese regelgeving. Alleen al de Low Energy pomp, met prestaties die het A-label overtreffen, levert een besparing op tot €800. De Nefit TrendLine II garandeert verder probleemloze omschakeling naar toekomstige gassamenstellingen. Zelfs biogas bijmengen kan. Uitbreidingen met duurzame energie mogelijkheden is voor deze krachtpaster geen probleem.

De Nefit TrendLine II is uitgerust met de slimste software van dit moment. De software ontdekt zelf de patronen in uw warmwatergebruik en zorgt zo voor de optimale balans tussen comfort en energiebesparing. Vergeleken met de vorige generatie HR-ketels bespaart de Nefit TrendLine II €199 per jaar bij een gasverbruik van 2000 m3.

Nefit Proline NXT
Nefit Proline NXT cv ketel

De kleinste Nefit en meest complete HR-ketel in zijn klasse

De Nefit ProLine NxT is klein van formaat, maar een compleet uitgeruste HR-combiketel. Deze cv-ketel is zo compact dat hij vrijwel overal past. De ProLine NxT is uniek in zijn soort.

Bewezen concept

De Nefit ProLine NXT kent een bewezen concept. Met honderdduizenden geïnstalleerde toestellen in de afgelopen jaren is ProLine NXT een van de toestellen met de allerhoogste bedrijfszekerheid.

Nieuwe generatie: nog energiezuiniger

ProLine NxT is nóg zuiniger met energie dan de vorige generatie HR-ketels. Met extra hoog rendement op cv en warm water, een zeer laag standby-verbruik en zijn Low Energy pomp (tot 75% zuiniger) voldoet het toestel ruimschoots aan de nieuwste energierichtlijnen (2015).


Nefit Topline Aquapower II
Nefit Topline Aquapower II

De Nefit Topline Aquapower II levert warmwatercomfort op meerdere plaatsen tegelijk
Deze cv-ketel is absoluut een topper als het gaat om ultiem warmwatercomfort op meerdere plaatsen tegelijk. Met de Nefit Topline AquapowerII heeft u overal tegelijk, snel, veel en eindeloos warm water. Een uiterst betrouwbare cv-ketel,met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid.

Comfortabele verwarming

Uiteraard zorgt de TopLine AquaPower II ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Er zijn twee AquaPower Plus-toestellen met verschillende vermogens.
Wilt u veel comfort in uw woning op zowel warmwater als verwarming, dan zal de Nefit Topline Aquapower zeker een juiste keuze voor u zijn.

       

Contact

De Eilanden Installatie Techniek
Provincialeweg 12
3252 LR Goedereede
Tel 0187-493322
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Eilanden

Erkend Installateur

 TN Logo.png

Lid van

uneto-vni