UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Onze merken all electric warmtepompen

All electric warmtepompen

Met een  All-Electric warmtepomp systeem bent u 100% gasloos voor het verwarmen en eventueel koelen van uw woning en het bereiden van warm water. Een All-Electric warmtepomp systeem kan met heel weinig stroom heel veel warmte produceren. Zo behaald u een hoog rendement, zonder in te leveren op comfort. Met een All-electric warmtepomp systeem bent u volledig van het gas af. Met ons ruime assortiment warmtepomp systemen, hebben we altijd een passende oplossing voor uw situatie. Wij helpen u graag in het maken van de juiste keuze

Daikin Altherma Warmtepomp

€ 6.100,00 v.a.

Warmte Vermogen

4 tot 16kW

Geluidsniveau
 

49dB

Subsidie
 

€ 2850,00 v.a.

Garantie
 

2 Jaar

Daikin Altherma 3

€6.350,00 v.a.

Warmte Vermogen

4 tot 12kW

Geluidsniveau
 

49dB

Subsidie
 

€ 3075,00 v.a.

Garantie
 

2 Jaar

Remeha Mercuria

€9.400,00

Warmte Vermogen

8kW

Geluidsniveau
 

44,7dB

Subsidie
 

€ 2850,-

Garantie
 

2 Jaar

Elektrische warmtepompen

Steeds meer mensen vinden duurzaamheid belangrijk als het gaat om verwarmingssystemen. Elektrische warmtepompen winnen daarom aan populariteit. Deze systemen halen warmte uit de omgeving en gebruiken die om uw huis te verwarmen. Wilt u uw woning effectief verduurzamen? Dan is investeren in een elektrische warmtepomp een verstandige keuze.

Voordelen van elektrische warmtepompen

Het verduurzamen van uw huis met een elektrische warmtepomp biedt diverse voordelen. Allereerst is het een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen, omdat het gebruikmaakt van hernieuwbare energiebronnen. Dit vermindert de CO2-uitstoot en draagt bij aan een duurzame toekomst.

Bovendien kunnen elektrische warmtepompen zowel verwarmen als koelen. In de zomer kunnen ze de warmte uit uw huis halen en naar buiten afvoeren, waardoor het binnen koeler wordt. Zo zorgen ze het hele jaar door voor een comfortabel binnenklimaat.

Bij de aanschaf van een elektrische warmtepomp kunt u profiteren van diverse subsidies en financiële regelingen. De overheid stimuleert het gebruik van duurzame verwarmingssystemen en biedt subsidies aan voor de aanschaf en installatie ervan. Dit maakt de investering aantrekkelijker voor huiseigenaren. Lees meer over beschikbare subsidieregelingen.

Daarnaast hebben elektrische warmtepompen een lange levensduur en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ze gaan tot wel 20 jaar mee en verhogen de waarde van uw woning, wat de investering nog interessanter maakt.

F-Gassen gecertificeerd

Onze monteurs zijn allemaal F-Gassen gecertificeerd, wat betekent dat ze met koudemiddelen kunnen werken en onderhoud kunnen uitvoeren aan alle soorten warmtepompen.

Elektrische warmtepomp kopen bij De Eilanden

Bij De Eilanden kunt u hoogwaardige elektrische warmtepompen kopen, geschikt voor verschillende soorten woningen en energiebehoeften. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om de installatie vakkundig uit te voeren. Zo kunt u profiteren van de vele voordelen die een elektrische warmtepomp biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden voor uw woning.