UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Vaillant CV ketel

Vaillant CV ketel

Vaillant Ecotec

€2.170,00

Inhoud woning

Tot 400m3

Warm water p/m

15,1L

Warmwater
klasse

CW4

Energie
label

A

Vaillant Ecotec

€2.245,00

Inhoud woning

Tot 550m3

Warm water p/m

17,6L

Warmwater
klasse

CW5

Energie
label

A

Vaillant Ecotec

€2.345,00

Inhoud woning

Tot 600m3

Warm water p/m

18,9L

Warmwater
klasse

CW5+

Energie
label

A

Vaillant Ecotec

€3.250,00

Inhoud woning

Tot 550m3

Warm water p/m

23,3L

Warmwater
klasse

CW6

Energie
label

A

Over Vaillant

Vaillant is een van de oudste en meest ervaren cv-ketel fabrikanten ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1874 en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle Vaillant cv-ketels worden geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen en zijn uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen. Vaillant hecht grote waarde aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het beschermen van het milieu. Dit wordt in al hun apparaten meegenomen, waardoor ze bekend staan om hun hoge energie-efficiëntie. De ketels verbruiken minder energie om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren. Hierdoor kan u besparen op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.

Installatie Vaillant CV ketel

Bij De Eilanden nemen we de installatie voor u volledig uit handen. Het vervangen van een ketel is namelijk méér dan alleen het monteren en vergt vakkennis en ervaring. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat alles netjes wordt geïnstalleerd en afgesteld. Na afloop zorgen wij dat de oude cv-ketel inclusief alle overige materialen worden afgevoerd. De installatie en controle gebeuren volgens de Uneto Vni voorwaarden en voldoen aan alle veiligheidsnormen.

Onze installatie is inclusief:

  • 18 liter drukvat
  • Gaskraan
  • Inlaatcombinatie
  • Overdrukbeveiliging
  • Vulkraan
  • Alle benodigde aansluit materialen

Voordelen van een nieuwe CV-Ketel

Een nieuwere cv-ketel is veel efficiënter dan oudere modellen. Ze zijn ontworpen om meer warmte te produceren met minder energie. Een nieuwe CV-ketel kan aanvoelen als een grote investering bij aanschaf. Echter bespaart u op de lange termijn flink uw energierekening door het zuinige verbruik. Daarnaast draagt u ook een steentje bij aan het milieu door uw afname in energiegebruik. 

Oude CV-ketels hebben de neiging om vaker te haperen en te falen. Dat wilt u zeker tijdens de koude wintermaanden voorkomen. Het kan namelijk leiden tot veel ongemak en extra kosten voor reparaties. Door de kennis en ontwikkeling zijn moderne apparaten de afgelopen jaren veel betrouwbaarder geworden. Hierdoor hebben nieuwe ketels minder kans op onverwachte storingen en reparaties. Mocht u alsnog geen onverwachte kosten willen hebben, kunt u een onderhoudscontract afsluiten. 

Verder kan u genieten van een constante en efficiëntere warmte in uw huis. Dit betekent geen koude plekken meer en geen schommelingen in de temperatuur.

Onderhoud

Op alle onze cv-ketels zit een standaard 2 jaar garantie op de onderdelen en heeft de warmtewisselaar 10 jaar garantie. Wilt u helemaal geen risico lopen onverwachte kosten? Dan is het aan te raden een onderhoudscontract af te sluiten.
Door uw ketel goed te onderhouden kan u de levensduur van de ketel aanzienlijk verlengen. Mocht er toch iets aan de hand zijn met uw cv-ketel staat er bij de storingsdienst 24 uur per dag en 7 dagen in de week een monteur klaar om u razendsnel van dienst te zijn. Daarnaast komen we jaarlijks langs om de werking te controleren en alle materialen goed te onderhouden. Zo kan u het hele jaar genieten van een aangenaam verwarmde woning en warm water.

Een geschikt ketel kiezen

Het kiezen van een geschikte Vaillant ketel hangt af van een aantal factoren en is voor ieder huishouden anders. U moet rekening houden met de grootte van uw woning. Een tweekamerappartement heeft minder capaciteit nodig dan een rijtjeshuis met 3 verdiepingen. Ook het aantal radiatoren is van belang. Hoe groter uw woning, hoe meer radiatoren en hoe meer capaciteit nodig is. Daarnaast is isolatie van uw woning van belang. Een goed geïsoleerde nieuwbouwwoning heeft minder capaciteit nodig dan een jaren 30 woning met minimale isolatie. Verder is de capaciteit afhankelijk van uw eigen gebruik. Bent u bijvoorbeeld vaak thuis waardoor de kachel altijd aan staat? Heeft u een groot gezin die allemaal warm water gebruiken? Heeft u enkel een douche, bad of beide? 

Vindt u het lastig zelf de juiste capaciteit te berekenen? Onze specialisten helpen u graag een handje. Ze denken met u mee en geven advies welke CV-ketel het beste bij uw situatie past. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Video

Veelgestelde vragen

Een nieuwe CV-ketel is gemiddeld 10% zuiniger dan een oude. Wanneer u de oude ketel laat vervangen, kunt u gemiddeld €150,- tot €200,- per jaar besparen op uw energierekening en door het lagere energieverbruik helpt u ook mee bij het verminderen van de CO2-uitstoot.

Het installeren van een nieuwe CV-ketel duurt gemiddeld zo’n 4 uur. Dit kan iets langer worden wanneer er nog extra aanpassingen nodig zijn, zoals het installeren van een nieuwe afvoer van de rookgassen.