VOOR DE SCHERPSTE CV KETEL PRIJS VAN NEDERLAND

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Vaillant CV ketel

Vaillant CV ketel

Vaillant Ecotec Plus CW4

€2095,00

Inhoud woning

Tot 400m3

Warm water p/m

15,1L

Warmwater
klasse

CW4

Energie
label

A

Vaillant Ecotec Plus CW5

€2195,00

Inhoud woning

Tot 550m3

Warm water p/m

17,6L

Warmwater
klasse

CW5

Energie
label

A

Vaillant Ecotec Plus CW5+

€2295,00

Inhoud woning

Tot 600m3

Warm water p/m

18,9L

Warmwater
klasse

CW5+

Energie
label

A

Vaillant Ecotec Plus CW6

€2895,00

Inhoud woning

Tot 550m3

Warm water p/m

23,3L

Warmwater
klasse

CW6

Energie
label

A

Over Vaillant 

Vaillant is een van de oudste en meest ervaren cv ketel fabrikanten ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1874 en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle Vaillant cv ketels worden geproduceerd volgens strenge kwaliteitsnormen en zijn uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen. Ook staan ze bekend om hun hoge energie efficiëntie. Dit betekent dat ze minder energie verbruiken om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren in vergelijking met oudere of minder efficiënte ketels. Hierdoor kan je besparen op je energierekening en draag je bij aan een beter milieu.

Installatie Vaillant CV ketel

De Eilanden neemt de installatie voor u volledig uit handen. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat alles netjes wordt geïnstalleerd en afgesteld. Na afloop zorgen wij dat de oude cv ketel en de overige materialen worden afgevoerd. De installatie gebeurt volgens de Uneto Vni voorwaarden.

Onze installatie is inclusief:

  • 18 liter drukvat
  • Gaskraan
  • Inlaatcombinatie
  • Overdrukbeveiliging
  • Vulkraan 
  • Alle benodigde aansluit materialen

     

Onderhoud 

Met goed onderhoud verlengt u de levensduur van de ketel. Wij bieden voor het onderhoud een onderhoudscontract aan. Met jaarlijks onderhoud aan uw cv ketel bent u gegarandeerd van een werkende ketel. Mocht er toch iets aan de hand zijn met uw cv ketel staat er bij de storingsdienst 24 uur per dag en 7 dagen in de week een monteur klaar. 

Voordelen van een nieuwe CV Ketel

Een nieuwere cv ketel is veel efficiënter dan oudere modellen. Ze zijn ontworpen om meer warmte te produceren met minder energie, waardoor uw energierekening kan dalen en u geld kunt besparen op de lange termijn. Ook zijn ze betrouwbaarder waardoor ze minder kans hebben op storingen en reparaties. Daarnaast zit er 2 jaar garantie op de onderdelen en 10 jaar garantie op de warmtewisselaar. Mocht u alsnog geen onverwachte kosten willen hebben kunt u een onderhoudscontract afsluiten.