UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

CV ketel vervangen

De CV ketel is meestal de grootste energieverbruiker in de woning of bedrijf. Tevens is verwarming een eerste levensbehoefte. Tijdig uw cv ketel vervangen vertaalt zich doorgaans in een lagere energienota, een beter comfort en geen onnodige kosten voor storingen aan uw oude CV-ketel.

CV ketel vervangen

Het is moeilijk te bepalen welke nieuwe CV ketel voor u het meest geschikt is. Dit is afhankelijk van veel factoren om aan de juiste verwarmingsbehoefte te voldoen. Tapwater- en CV verwarming zijn een behoorlijke kostenpost. De aanschaf van een Hoog Rendements-ketel, kan het energieverbruik behoorlijk verminderen. Toch betekent dat niet direct dat de HR ketel voor iedereen een uitkomst biedt.

Uitgebreid advies

Naast de besparing op uw energiekosten is ook vaak comfortverbetering een reden voor het aanschaffen van een nieuwe CV ketel. Bij De Eilanden kunt u onder andere terecht voor een Vaillant ketel, Intergas HR, of een Remeha ketel.

Waarom uw cv ketel vervangen bij De Eilanden installatie Techniek:

CV ketel vervangen– Vaste prijs zonder verassingen achter af.
– Wij luisteren naar uw wensen en eisen.
– Twee jaar All-in Garantie zonder verplichtingen.
– Oude ketel word voor u afgevoerd.
– Alles word aangesloten en getest volgens de Uneto VNI-normen.
– 13 jaar ketel garantie voor het scherpste onderhoudscontract van Nederland.
– 7 dagen per week bereikbaar met 24 uurs service.

Een cv ketel vervangen doet u slechts eens in de tien tot vijftien jaar en is een flinke investering. Uw nieuwe cv ketel moet een behoorlijke tijd mee kunnen en is het van groot belang dat u de juiste keuze maakt. CV ketel Vervangen : De Eilanden Installatie Techniek geeft u daarom een goed advies voor een nieuwe cv ketel en help u met het maken van de juiste keuze welke nieuwe cv ketel past bij uw centrale verwarming. CV ketel vervangen prijzen

Laat uw cv ketel vervangen door De Eilanden Installatie Techniek. Wij bieden u de zeer goede prijsgarantie op de cv ketel en onze servicecontracten.
Als wij uw cv ketel vervangen krijgt u altijd 1 jaar all-in service garantie en 2 jaar fabriek garantie als wij het onderhoud mogen verzorgen krijgt u nog eens extra garantie op uw cv ketel.
Naast het vervangen van cv ketels bieden wij nog veel meer alles op het gebied van verwarming en klimaat.

CV Ketel Vervangen ? laat het ons weten u krijgt een vrijblijvend advies.