UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Onderhoud info

Voor een goed functionerende installatie, waarbij zuinig verbruik van energie, veiligheid, een lange levensduur en voorkoming van storingen van belang is, is een goede controle en onderhoudbeurt aan de installatie noodzakelijk.

Centrale verwarming
Mechanische ventilatie
Gebouwen gebonden installaties
Mechanische ventilatie
Problemen oplossen

Centrale verwarming

Uw cv ketel doet elke dag ongemerkt en zonder probleem zijn werk. Zeker als u net een nieuwe heeft CV keter onderhoudaangeschaft. Om er voor te zorgen dat uw ketel u nooit in de steek zal laten is het echter noodzakelijk hem goed te laten controleren en schoon te laten maken. Voor een perfecte en veilige werking van de CV-ketel is een absolute vereiste.Voor het uitvoeren van het onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant hebben wij diverse contracten waarin u zelf bepaald welke factoren u betaald bij calamiteiten aan uw toestel. Het onderhoud voeren wij uit in ons onderhoudsgebied aan diverse merken ketels. Als u wilt weten welke soorten contracten er zijn en of uw ketel en woon omgeving in aanmerking komen laat het ons — hier — weten.

Radiator with thermostat, grey wall background. 3d illustration
Top view plumbing tools

Gebouwen gebonden installaties

Het periodiek onderhoud aan gebouwen gebonden installaties doet De Eilanden Installatie Techniek samen met het Schoonmaakbedrijf De Eilanden. Deze samenwerking met het schoonmaakbedrijf komt niet alleen de kwaliteit van het reinigen van de installaties ten goede maar is ook prijstechnisch voordeliger.

Het reinigen van de installaties het reinigen van de installaties

Met een zeer goed tarief, kunnen wij het basisonderhoud aan de installaties uitvoeren. Na onderhoud ontvangt u een keurige rapportage van de staat van uw installaties volgens de NEN 2767
U kunt bij ons terecht voor een geheel vrijblijvende vaste prijsopgave of op basis van regie.

Repair Central Gas Heater
Dirty ventilation grille in the kitchen on the wall. Communication in the kitchen.

Mechanische ventilatie

Een gezond leefmilieu is voor ons belangrijk. Dit geldt voor het milieu buiten, maar zeker ook binnen in onze woning. In een woning ontstaan allerlei verontreinigingen die schadelijk kunnen zijn voor onze gezondheid. Hierbij is een van de grootste boosdoeners vocht. Een vochtige woning is een ideale omgeving voor de groei van huisstofmijt, allerlei bacteriën en schimmels. De gevolgen hiervan zijn allerlei allergieën, astma bronchitis,e.d. Een oplossing voor het houden van een gezond en fris huis is mechanische ventilatie

Mechanisch ventilatiesysteem

Veel woningen zijn voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Deze systemen zijn vooral bedoeld om het ventilatieniveau te waarborgen. Voor een gezond leefmilieu is het belangrijk dat deze systemen wel goed functioneren. Onderhoud aan deze systemen is dan ook nodig.

Close up man hand installing vent cover from ceiling Mounted Air Conditioner.