UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Remeha CV ketel

Remeha Ace Matic Ketel

€1895,00

Inhoud woning

Tot 400m3

Warm water p/m

13,4L

Warmwater
klasse

CW4

Energie
label

A

Remeha Ace Matic Ketel

€1995,00

Inhoud woning

Tot 550m3

Warm water p/m

16,7L

Warmwater
klasse

CW5

Energie
label

A

Remeha CV Ketel Inclusief Montage

€1995,00

Inhoud woning

Tot 400m3

Warm water p/m

13,4L

Warmwater
klasse

CW4

Energie
label

A

Remeha CV Ketel Inclusief Montage

€2095,00

Inhoud woning

Tot 550m3

Warm water p/m

16,7L

Warmwater
klasse

CW5

Energie
label

A

Remeha Calenta Ace

€2250,00

Inhoud woning

Tot 400m3

Warm water p/m

13,7L

Warmwater
klasse

CW4

Energie
label

A

Remeha Calenta Ace

€2350,00

Inhoud woning

Tot 550m3

Warm water p/m

20,3L

Warmwater
klasse

CW5

Energie
label

A

Remeha Calenta Ace

€3295,00

Inhoud woning

Tot 550m3

Warm water p/m

24L

Warmwater
klasse

CW6

Energie
label

A

Over Remeha

Is uw CV-ketel toe aan vervanging? Remeha is een Nederlandse organisatie waarvan de ketels al jaren een populaire keuze zijn in Nederland. Ze staan bekend om hun kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid op het gebied van warmte oplossingen. Remeha CV-ketels zijn aan te sluiten aan duurzame systemen zoals een hybride warmtepomp. U kan ervoor kiezen dit gelijktijdig te doen met de installatie. Heeft u niet direct de middelen? Dan kan u ervoor kiezen enkel een CV-ketel aan te schaffen en te gebruiken. Wilt u op een later moment toch verduurzamen? Dan kan u de ketel later alsnog aansluiten op het duurzame systeem. Dit maakt de apparaten niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, maar ook geschikt voor een duurzame toekomst. 

Naast de duurzame oplossingen staat het merk bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De ketels zijn namelijk goedkoper dan veel andere merken, maar dit merkt u niet terug aan de uitstekende prestaties en betrouwbaarheid ervan.

Installeren van uw Remeha ketel

Wanneer u kiest voor een CV-ketel van De Eilanden regelen wij de gehele installatie voor u. Onze gespecialiseerde monteurs zorgen voor de installatie en afstelling van uw nieuwe CV-ketel. Daarnaast nemen wij na afloop uw oude ketel inclusief de restmaterialen netjes voor uw mee. Zo hoeft u enkel te genieten van een goed verwarmde woning en warm water. De installatie gebeurt volgens de Uneto Vni voorwaarden.

Onze installatie is inclusief:

  • 18 liter drukvat
  • Gaskraan
  • Inlaatcombinatie
  • Overdrukbeveiliging
  • Vulkraan 
  • Alle benodigde installatie materialen

Onderhoud van uw CV-ketel

Het goed onderhouden van uw CV-ketel zorgt ervoor dat deze minder kans heeft op storingen. Daarnaast bevordert het de levensduur van uw apparaat en verkleind het de kans op onverwachte reparaties. Naast de aanschaf van een ketel is het aan te raden een onderhoudscontract af te sluiten. Wij bieden hierin jaarlijks onderhoud door onze deskundige monteurs. Heeft u alsnog een storing in uw systeem? Onze storingsdienst staat 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch voor u klaar om u zo spoedig mogelijk te helpen wanneer er toch problemen zijn met uw ketel.

De voordelen

Het grootste voordeel wanneer u kiest voor een nieuw ketel is het hogere rendement. Tegenwoordig zijn de apparaten door nieuwe technologieën en innovaties in staat om met minder energie meer warmte te produceren. Zo bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar draagt u ook bij aan het milieu. Verder zijn de CV-ketels betrouwbaarder geworden dan ooit tevoren. Met de grote hoeveelheid kennis en ervaring zijn producenten in staat ketels te maken die een langere levensduur hebben en minder vaak last hebben van storingen en onverwachte reparaties.

Een Remeha CV-ketel kopen

Bij het kiezen van een nieuw CV-ketel dient u rekening te houden met een aantal factoren. Afhankelijk van uw gebruik, de grootte van uw woning, uw gezin of het aantal huisgenoten wordt de benodigde capaciteit bepaald. Verder dient er rekening gehouden te worden met het sanitair. Heeft u een douche in uw badkamer of heeft u een bad?

Verder is het ook belangrijk dat een niet kiest voor een te grote ketel. Hiermee loopt u het risico dat uw woning niet efficiënt wordt verwarmd, waardoor deze meer gas verbruikt en de energiekosten kunnen oplopen. Door alle factoren in overweging mee te nemen kan u een CV-ketel kiezen die past bij uw situatie en behoefte en ook nog eens efficiënt verwarmd. . 

U ontvangt bij aanschaf van nieuwe CV-ketel aanschaft bij De Eilanden 2 jaar garantie op de onderdelen en 10 jaar garantie op de warmtewisselaar. Wilt u onverwachte kosten willen voorkomen, is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten. 

Weet u niet goed waar u moet beginnen of welk apparaat het beste bij u past? Onze ervaren collega’s helpen u graag met het kiezen van de juiste ketel aan de hand van uw woning en verbruik. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Ja, Remeha CV-ketels zijn zo ontworpen dat ze op een later moment eenvoudig aan een hybride warmtepomp kunnen worden gekoppeld. Dit biedt u de flexibiliteit om nu een CV-ketel aan te schaffen en later te verduurzamen.

CV-ketels hebben over het algemeen een levensduur van 12 tot 15 jaar. Echter, als uw ketel veelvuldig storingen vertoont, het rendement vermindert, of als er nieuwe, veel efficiëntere modellen op de markt zijn, kan het financieel voordeliger zijn om uw oude ketel eerder te vervangen.