UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

CW6 ketel

Vaillant Ecotec

€3.250,00

Inhoud woning

Tot 550m3

Warm water p/m

23,3L

Warmwater
klasse

CW6

Energie
label

A

Remeha Calenta Ace

€3295,00

Inhoud woning

Tot 550m3

Warm water p/m

24L

Warmwater
klasse

CW6

Energie
label

A

CW6 CV-ketel

Heeft u een groot huishouden en wilt u een nieuwe CV-ketel aanschaffen? Dan is de CW6 CV-ketel een uitstekende keuze. Dit is ketel met de hoogste capaciteit beschikbaar op de markt. De Eilanden biedt een ruim aanbod aan ketels met een CW klasse 6 van gerenommeerde merken zoals Remeha en Vaillant. Tijdens het informeren naar een nieuwe CV-ketel wordt er vaak gekeken naar de capaciteit in kWh. Echter is naast de hoeveelheid kWh, de CW-klasse ook van groot belang bij het kiezen van de juiste capaciteit. De CW klasse staat voor het Comfort Warmwater. Dit betekent hoeveel warm water het apparaat per minuut kan leveren. Een CW6 ketel kan tot wel 20 liter water van 40 graden per minuut genereren. Hierdoor is het mogelijk om meerdere sanitaire voorzieningen tegelijk te gebruiken met warm water. In Nederland gebruiken veel huishoudens ketels tussen de CW3 en CW6 klasse.

CW6 voor uw huishouden

De CW6 ketel wordt veelal gekozen door grote huishoudens met meerdere gezinsleden en een hoog warm waterverbruik. De ketels kunnen namelijk op meerdere plekken tegelijkertijd warm water leveren. Hierdoor kan u zonder problemen de wasmachine gebruiken en tegelijk een warme douche nemen. Ook wanneer u bijvoorbeeld een stortdouche heeft of een bad kan u deze gebruiken en daarnaast in de keuken uw vaat doen. Dit maakt de CW6 ketels zeer geschikt voor vrijstaande woningen of wanneer u veel gebruikmaakt van meerdere apparaten en waterpunten in uw woning.

Voordelen van CW6 ketels

Het voordeel van CW6 CV-ketels is dat deze veel en langdurig warm water per minuut kunnen leveren. Hierdoor kunt u een douche nemen met een heerlijke krachtige straal of heeft u razendsnel uw badkuip gevuld. Een bad van 100 liter duurt zo’n 5 minuten om te vullen. Dit heeft een positief effect op uw wooncomfort. De ketels hebben ondanks de hoge capaciteit een zeer compact design wat de installatie gemakkelijk maakt. Daarnaast zijn ze onderhoudsvriendelijk en toekomstbestendig.

Inclusief installatie

Bij De Eilanden ontzorgen wij u volledig met de installatie. Onze ervaren collega’s zorgen voor de installatie en afstelling van uw nieuwe CW6 CV-ketel. Wij geven advies en doen aanpassingen waar nodig. Daarnaast nemen wij na afloop uw oude CV-ketel inclusief afvalmaterialen keurig voor u mee. Zo hoeft u alleen te genieten van een goed verwarmde woning en warm water. De installatie gebeurt volgens de Uneto Vni voorwaarden.

Bij installatie leveren we ook:

  • 18 liter drukvat
  • Gaskraan
  • Inlaatcombinatie
  • Overdrukbeveiliging
  • Vulkraan 
  • Alle benodigde installatie materialen

Onderhoud en storingsdienst

Het structureel onderhouden van uw nieuwe CW6-ketel verkleint de kans op reparaties en onverwachte storingen. Daarnaast verlengt het de levensduur van uw apparaat. Wilt u echt geen risico lopen? Wij bieden naast de aanschaf en installatie ook onderhoudscontracten aan. Met het onderhoudscontract ontvangt u jaarlijks onderhoud door een van onze gespecialiseerde monteurs. Daarnaast heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week storingsdienst beschikbaar, deze kunt u bellen als er toch problemen ontstaan met uw ketel.

Kies voor De Eilanden

De Eilanden biedt bij aanschaf van een nieuwe CW6 ketel 2 jaar garantie aan op de onderdelen en 10 jaar garantie op de warmtewisselaar. Wilt u onverwachte kosten zo veel mogelijk voorkomen, dan is het aan te raden een onderhoudscontract af te sluiten. 

Heeft u vragen over CV-ketels, de capaciteit of het verduurzamen van uw woning? Onze specialisten adviseren u graag bij het kiezen van de juiste CW klasse ketel afhankelijk van uw verbruik en situatie.. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.