UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Intergas CV ketel

Intergas CV ketel

Intergas Hre Touch

€1950,00

Inhoud woning

Tot 400m3

Warm water p/m

12,5L

Warmwater
klasse

CW4

Energie
label

A

Intergas Hre Touch

€2045,00

Inhoud woning

Tot 500m3

Warm water p/m

15L

Warmwater
klasse

CW5

Energie
label

A

Intergas Hre Touch

€2195,00

Inhoud woning

Tot 650m3

Warm water p/m

15L

Warmwater
klasse

CW5

Energie
label

A

Intergas Xtreme Touch

€2295,00

Inhoud woning

Tot 400m3

Warm water p/m

12,5L

Warmwater
klasse

CW4

Energie
label

A

Intergas Xtreme Touch

€2395,00

Inhoud woning

Tot 550m3

Warm water p/m

17L

Warmwater
klasse

CW5

Energie
label

A

Over Intergas

Bent u op zoek naar een nieuwe CV-ketel en is voor u duurzaamheid belangrijk? Overweeg dan de Intergas CV-ketels. De ketels van Intergas zijn al jaren één van de bestverkochte van Nederland. Intergas staat met 50 jaar ervaring in verwarmingssystemen bekend om het ontwikkelen van geavanceerde en duurzame ketels. Hun motto is dan ook het ontwikkelen en produceren van warmtebronnen die niet alleen betrouwbaar zijn, maar ook een hoog rendement opleveren. Door hun unieke dubbele twee-in-een warmtewisselaar hebben de apparaten minimaal waterverlies, een optimale warmteoverdracht en verbruiken daardoor minder energie.

Installatie CV-ketel van Intergas

Bij De Eilanden nemen we de installatie volledig voor u uit handen. Onze ervaren monteurs zorgen voor de installatie en afstelling van uw nieuwe CV-ketel. Daarnaast nemen wij na afloop uw oude CV-ketel inclusief overige materialen netjes voor uw mee. Zo kan u snel genieten van een goed verwarmde woning en warm water. De installatie gebeurt volgens de Uneto Vni voorwaarden.

Onze installatie is inclusief:

18 liter drukvat
Gaskraan
Inlaatcombinatie
Overdrukbeveiliging
Vulkraan 
Alle benodigde installatie materialen

Onderhoud van uw ketel

Door uw CV-ketel van Intergas goed te onderhouden heeft u minder kansen op storingen, onverwachte reparaties en kan u de levensduur van uw apparaat aanzienlijk verlengen. Om deze reden bieden wij naast de aanschaf en installatie ook onderhoudscontracten aan. In dit onderhoudscontract bieden wij jaarlijks onderhoud aan door een van onze ervaren monteurs. Daarnaast staat er 24 uur per dag en 7 dagen per week een storingsdienst voor u klaar, die u kunt bellen mocht er toch problemen zijn met uw ketel.

Voordelen van een nieuwe CV-ketel

Een van de grootste voordelen voor het vernieuwen van uw ketel is het hogere rendement. Door nieuwe innovatieve technologieën zijn de CV-ketels van tegenwoordig in staat om meer warmte te produceren met minder energie. Hierdoor merkt u niet alleen een verschil in uw energierekening, maar draagt u ook nog eens een steentje bij aan het milieu. Daarnaast zijn de apparaten nu betrouwbaarder dan ooit. Door de vele ervaring en kennis van CV-ketels producenten gaan ze vaak langer mee en hebben minder vaak storingen en reparaties nodig dan oudere modellen.

Een Intergas CV-ketel kopen

Het kiezen van de juiste ketel is afhankelijk van een aantal factoren. Zo wordt er gekeken naar de grootte van uw woning, de hoeveelheid verbruik van u, uw gezin of uw huisgenoten. Daarnaast dient u rekening te houden met uw sanitair. Heeft u bijvoorbeeld alleen een douche of ook een bad? Ook is het belangrijk geen te grote ketel te kiezen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat uw woning niet efficiënt verwarmd wordt, meer gas verbruikt en daardoor voor hogere energiekosten zorgt. Door rekening te houden met al deze factoren kan u een ketel kiezen die aan al uw behoefte en situatie voldoet, maar niet te veel verbruikt. 

Wanneer u een nieuwe CV-ketel aanschaft bij De Eilanden ontvangt u 2 jaar garantie. 
Daarnaast zit er 2 jaar garantie op de onderdelen en 10 jaar garantie op de warmtewisselaar. Mocht u alsnog geen onverwachte kosten willen hebben, kunt u een onderhoudscontract afsluiten. 

Wilt u een nieuwe CV-ketel aanschaffen, maar weet u niet welke u nodig heeft? Onze specialisten adviseren u graag met het kiezen van de juiste ketel voor uw woning en verbruik. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Veelgestelde vragen

Bij het kiezen van een CV-ketel moet je rekening houden met de grootte van je woning (grotere woning vereist een krachtiger ketel) en de CW-waarde, die aangeeft hoeveel warm water de ketel kan leveren. CW4 of CW5 is vaak genoeg, maar voor het snel vullen van een groot bad of het gelijktijdig gebruiken van warm water op meerdere plaatsen is CW6 beter. Mocht u hier vragen over hebben of wenst u een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met onze experts. 

Dat is mogelijk! De CV-ketel blijft verantwoordelijk voor het leveren van warmte tijdens koudere periodes of wanneer er veel warm water nodig is. Een hybride systeem schakelt automatisch tussen de CV-ketel en de warmtepomp, afhankelijk van de buitentemperatuur en de warmtebehoefte.

Wij raden het aan om jaarlijks uw cv ketel te laten onderhouden. Hiervoor bieden wij verschillende onderhoudscontracten aan

Video Intergas