UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

CV Instalatie

Het aanschaffen van een CV-installatie is niet altijd eenvoudig. Welke cv installatie geschikt is voor de woning? Hoe groot moet de capaciteit zijn van de cv installatie, waar moeten de radiatoren komen en hoeveel? Wilt u een cv installatie met radiatoren of met vloerverwarming bijna alles is mogelijk. Om een goede keuze te maken nemen wij de tijd voor u en komen wij vrijblijvend langs om uw wensen en woonsituatie te bepalen. U krijgt van ons een keurige uitgewerkte en overzichtelijk vaste prijs offerte waarbij wij ook 25% korting geven op de cv ketel.

Naast het aanleggen van een complete cv installatie verzorgen wij ook het waterzijdig inregelen van uw cv-installatie. De cv-installatie word dan perfect uitgebalanceerd waardoor uw cv-ketel efficiënter verwarmt en de te verwarmen ruimtes gelijkmatig warm worden. Dit is zeker reden genoeg om ook de Eilanden Installatie Techniek uit te nodigen voor een vaste prijsopgave. Wij hebben de keuze uit een breed  assortiment van combiketels, radiatoren en overige cv installatie onderdelen. Deze kopen wij zeer scherp in waardoor wij met een scherpe prijs uw cv installatie aanleggen.

Radiator with thermostat, grey wall background. 3d illustration
engineering heating

Vele tevreden klanten zijn u al voorgegaan wij hebben een goede ervaring  met cv installaties, deze worden snel en vakkundig bij u geïnstalleerd.

U krijgt van ons zelfs twee jaar garantie op de gehele cv installatie, en op diverse cv onderdelen zelfs meer dan vijf jaar. 

Vragen of interesse over een nieuwe cv installaties? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.