UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Airco

Onze merken airco's

Daikin energiezuinige airconditioningsystemen voor koelen en verwarmen

Daikin Comfora Airco

€2750,00

Koelvermogen
 

2,5Kw

Geluidsniveau
 

60dB

Garantie
 

5 Jaar

Energielabel
 

A++

Daikin Comfora Airco

€2850,00

Koelvermogen
 

3,5Kw

Geluidsniveau
 

60dB

Garantie
 

5 Jaar

Energielabel
 

A++

Daikin Comfora Airco

€3395,00

Koelvermogen
 

5,0Kw

Geluidsniveau
 

60dB

Garantie
 

5 Jaar

Energielabel
 

A++

De Haier airco’s hebben een A++ label en verbruiken tot wel 25% minder energie.

Haier Tundra Airco

€2399,00

Koelvermogen
 

2,5Kw

Geluidsniveau
 

47dB

Garantie
 

5 Jaar

Energielabel
 

A++

Haier Tundra Airco

€2460,00

Koelvermogen
 

3,5Kw

Geluidsniveau
 

47dB

Garantie
 

5 Jaar

Energielabel
 

A++

Haier Tundra Airco

€2665,00

Koelvermogen
 

5,0Kw

Geluidsniveau
 

51dB

Garantie
 

5 Jaar

Energielabel
 

A++

Remeha Diva airconditioning voor comfortabel koelen en verwarmen

Remeha Diva Airco

€1950,00

Koelvermogen
 

2,5Kw

Geluidsniveau
 

47dB

Garantie
 

3 Jaar

Energielabel
 

A++

Remeha Diva Airco

€2449,00

Koelvermogen
 

3,5Kw

Geluidsniveau
 

49dB

Garantie
 

3 Jaar

Energielabel
 

A++

Remeha Diva Airco

€2805,00

Koelvermogen
 

5,0Kw

Geluidsniveau
 

53dB

Garantie
 

3 Jaar

Energielabel
 

A++

Airco

Bent u op zoek naar een nieuwe airco? Met de airco’s van De Eilanden kan u het hele jaar profiteren van een aangenaam binnenklimaat. Of u nu tijdens de warme zomerdag uw woning effectief wilt verkoelen of tijdens de koude wintermaanden uw woning wilt verwarmen. Met een split unit airco kan u altijd genieten van een fijne temperatuur in uw woning.

Voordelen van een airco

Het aanschaffen van een nieuwe airco brengt verschillende voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u het gehele jaar uw binnenklimaat kan regelen. De apparaten zijn energiezuinig, waardoor ze kunnen besparen op uw energierekening. Ze zijn voordeliger in aanschaf dan ooit tevoren en met het lage verbruik leveren ze een hoog rendement op. Daarnaast vergroten de airco’s de waarde van uw woning, wat het voor de lange termijn een goede investering maakt. Verder helpen airco’s bij het zuiveren van de lucht in uw woning. Ze zijn in staat fijne stofdeeltjes, rook, schimmels, bacteriën en vieze geurtjes uit de lucht te filteren. Dit is dan ook erg bevorderend voor de luchtkwaliteit in uw woning. Niet te vergeten zorgen airco’s voor een lagere CO2-uitstoot, waardoor u uw steentje bij kan dragen aan het milieu.

Aanschaf en installatie

Maakt u de keuze een airco aan te schaffen bij De Eilanden, dan nemen wij de installatie voor u volledig uit handen. Onze gecertificeerde monteurs zorgen dat de airco’s op de gewenste plaats worden geïnstalleerd, zodat u enkel hoeft te genieten van de aangename temperatuur in uw woning. Heeft u advies nodig over de mogelijkheden van de plaatsing? Wij denken graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Airco laten plaatsen

Ons team aan ervaren installateurs staat garant voor een juiste uitvoering en afwerking van de installatie. Daarnaast kan met behulp van de juiste apparatuur en gereedschap de klus in zeer korte tijd worden uitgevoerd. Wij denken met u mee over de plaatsing en zorgen voor een mooi afwerking, zodat het apparaat zo min mogelijk opvalt in uw woning en op de ideale plek de luchtstroming heeft.

Ons assortiment

Wij hebben een uitgebreid assortiment split unit airco’s van diverse merken en met verschillende capaciteiten. Hierbij staat hoogwaardige kwaliteit tegen de allerbeste prijs centraal. Of u nu een kleine studio, uw slaapkamer, kantoor, grote woonkamer of meerdere ruimten wilt verkoelen en verwarmen. Voor iedere woning en iedere situatie bieden wij een geschikte airco aan. Binnen ons assortiment bieden wij merken aan als:

  • Nefit-Bosch
  • Daikin
  • Haier
  • Remeha
  • Vaillant

Werking van een split unit

Een split unit airco bestaat uit een buiten- en binnenunit en heeft een warmtepompsysteem dat werkt op een koelvloeistof. De werking van het apparaat verschilt wanneer u koelt of verwarmt. Bij het verkoelen van uw woning onttrekt de binnenunit de warmte uit uw woning. Via een warmtewisselaar, een leiding met koelvloeistof, wordt de warmte uit de lucht gehaald. Deze verwarmde koelvloeistof wordt met een compressor naar de buitenunit afgevoerd waar het condenseert door het contact met de buitenlucht. De weer afgekoelde vloeistof kan zo terug de binnenunit instromen. Bij het verwarmen van uw woning wordt hetzelfde proces gebruikt, maar dan precies andersom. Doordat de twee units met elkaar in verbinding staan zorgt dit voor de meest krachtige en effectieve manier om uw temperatuur in uw huis te reguleren.

Airco kopen bij De Eilanden

Alle airco’s die wij aanbieden hebben een fabrieksgarantie. Dit is uiteraard afhankelijk van het merk en product dat u kiest. 
Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze, waar u de split unit geplaatst wilt hebben, welk merk het beste bij u past en welke capaciteit u nodig heeft. Ook neemt ons gespecialiseerde team van monteurs de installatie volledig uit handen, zodat u alleen kan profiteren van de voordelen die de airco’s te bieden hebben. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op en wij adviseren u graag!

Calculator

en airconditioning calculator is een handig hulpmiddel waarmee je snel en eenvoudig kunt berekenen welke airconditioner het beste bij jouw behoeften past. Of je nu een airco wilt installeren in je huis, kantoor of een andere ruimte, deze calculator kan je helpen om de juiste keuze te maken.

Veelgestelde vragen

De installatietijd van een split-unit airconditioner kan variëren, vaak is de tijd afhankelijk van waar de buitenunit komt te hangen. Over het algemeen duurt de installatie van een split-unit airco een halve dag en uitzonderlijk kan het soms langer duren.

Ja, het kan voordeliger zijn om met een airco te verwarmen. Dit komt doordat onze airco’s als een warmtepompsysteem werken. Dit is zeer efficiënt in het omzetten van energie in warmte. Dit maakt ze over het algemeen energiezuiniger dan traditionele verwarmingssystemen, wat kan resulteren in lagere energiekosten.

De gemiddelde levensduur van een airco varieert doorgaans tussen de 12 en 15 jaar. Deze levensduur kan beïnvloed worden door het gebruik en onderhoud.

Ja, u kunt de elektriciteit die uw zonnepanelen genereren gebruiken om uw airco van stroom te voorzien. Dit kan uw energiekosten aanzienlijk verlagen, vooral tijdens zonnige dagen.

Om de geschikte hoeveelheid kW te berekenen moet u de m3 van de ruimte weten. U vermenigvuldigt de oppervlakte met de plafondhoogte om deze te berekenen. Daarna vermenigvuldig u de m3 door 30 bij een zeer goed geïsoleerde woning, door 40 bij een gemiddeld geïsoleerde woning en door 50 bij matig of slecht geïsoleerde woning. 

 

De rekensom: 8*4*2,7=86,4 m3 *40=3.456 watt = 3,46 kW