UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Nefit CV ketel

Nefit CV ketel

Proline Nxt

€2.195,00

Inhoud woning

Tot 400m3

Warm water p/m

12,5L

Warmwater
klasse

CW4

Energie
label

A

Proline Nxt

€2.495,00

Inhoud woning

Tot 550m3

Warm water p/m

15L

Warmwater
klasse

CW5

Energie
label

A

Nefit Trendline

€2.500,00

Inhoud woning

Tot 450m3

Warm water p/m

13,8L

Warmwater
klasse

CW4

Energie
label

A

Nefit Trendline

€2.695,00

Inhoud woning

Tot 550m3

Warm water p/m

17L

Warmwater
klasse

CW5

Energie
label

A

Over Nefit

Dient uw CV-ketel vervangen te worden? De Nefit toestellen zijn in staat uw woning op een energiezuinige manier te verwarmen en zijn uitzonderlijk betrouwbaar voor zowel de gebruiker als de installateur. De allereerste hr-ketel is ruim 30 jaar geleden ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf. Nefit is sindsdien voorloper op het gebied van warm water en verwarming. Voor het merk staan betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, comfort, kwaliteit, duurzaamheid en intelligentie centraal. Door al hun producten te ontwikkelen met deze kernwaarde in gedachten is het een zeer geschikte ketel om uw woning te verwarmen

Installatie CV-ketel van Nefit

Wanneer u kiest voor een ketel bij De Eilanden staan wij garant voor de gehele installatie. Onze gespecialiseerde monteurs installeren uw nieuwe CV-ketel en stellen deze af. Na afloop nemen wij direct de oude ketel inclusief overige materialen voor u mee. Zo hoeft u niets meer te doen en kan u spoedig genieten van een verwarmde woning en warm water. De installatie gebeurt volgens de Uneto Vni voorwaarden.

Onze installatie is inclusief:

  • 18 liter drukvat
  • Gaskraan
  • Inlaatcombinatie
  • Overdrukbeveiliging
  • Vulkraan 
  • Alle benodigde installatie materialen

Onderhoud van uw ketel

Het goed onderhouden van uw CV-ketel kan de levensduur aanzienlijk verlengen. Daarnaast maakt dit de kans op storingen en onverwachte reparaties kleiner. Daarom bieden wij naast de aanschaf en installatie ook onderhoudscontracten aan. Met behulp van het onderhoudscontract ontvangt u jaarlijks onderhoud door een van onze ervaren monteurs. Is er toch iets aan de hand met uw ketel? Er staat 24 uur per dag en 7 dagen per week een storingsdienst voor u klaar, die u bij problemen eenvoudig kan bellen.

Voordelen van een nieuwe CV-ketel

Tegenwoordig zijn CV-ketels door hun nieuwe technologieën steeds energiezuiniger geworden. Ze produceren meer warmte met minder energie dan voorheen. Het grootste voordeel is dan ook het rendement dat de nieuwe ketel op gaat leveren. Dit merkt u niet alleen op uw energierekening, maar u draagt ook een steentje bij aan het milieu. 

Een van de grootste voordelen voor het vernieuwen van uw ketel is dan ook het hogere rendement. Door de jarenlange kennis en ervaring van producten zijn de toestellen ook van hogere kwaliteit en veel betrouwbaarder. Dit maakt de kans op storingen en reparaties kleiner dan bij oudere ketels

Een Nefit CV-ketel kopen

De juiste ketel kiezen voor uw woning is afhankelijk van een aantal factoren. Zo wordt er gekeken naar het type woning, de hoeveelheid verbruik van u, uw gezin of uw huisgenoten en de mate van isolatie. Daarnaast dient u rekening te houden met uw badkamer. Heeft u alleen een douche, een bad of beide? Heeft u radiatoren of vloerverwarming? Al deze factoren samen bepalen welke capaciteit ketel u nodig heeft. Ook is het belangrijk geen te grote ketel aan te schaffen. Dit kan er namelijk voor zorgen dat uw woning niet efficiënt verwarmd wordt, meer gas verbruikt en daardoor voor hogere energiekosten zorgt. Door rekening te houden met deze factoren kan u een ketel kiezen die aan al uw behoefte en situatie voldoet, maar niet te veel verbruikt. Onze specialisten staan voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste ketel. 

Bij aanschaf van een nieuwe CV-ketel via De Eilanden ontvangt u 2 jaar garantie 

Verder zit er 2 jaar garantie op de onderdelen en 10 jaar garantie op de warmtewisselaar. Wilt u geen risico nemen op onverwachte kosten? Dan is het mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten. 

Heeft u hulp nodig bij uw aankoop of wilt u graag vrijblijvend advies? Onze specialisten adviseren u graag met het kiezen van de juiste ketel voor uw woning en verbruik. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Nefit staat bekend om zijn energiezuinige CV-ketels. Ze behoren vaak tot de top als het gaat om rendement enJa, veel Nefit CV-ketels zijn hybride-ready, wat betekent dat ze ontworpen zijn om samen te werken met andere verwarmingssystemen zoals warmtepompen. Het combineren van systemen kan leiden tot een hogere energie-efficiëntie en lagere kosten. energiezuinigheid. Het exacte energieverbruik en rendement hangen af van het specifieke model en de configuratie.

Ja, Nefit CV-ketels zijn hybride-ready, wat betekent dat ze ontworpen zijn om samen te werken met andere verwarmingssystemen zoals warmtepompen. Het combineren van systemen kan leiden tot een hogere energie-efficiëntie en lagere kosten.

Video Nefit