UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Daikin Altherma 3 R/W Full Electric

Daikin
Altherma 3 R/W

Daikin Altherma 3 All electric-set :

 • Leverbaar in diverse combinaties
 • Daikin Altherma binnen en buiten unit
 • Externe warmwatertank 150 tot 300 l + booster
 • Leverbaar van 4 tot 12kW / 2 tot 9kW backup
 • Daikin Madoka thermostaat
 • Compleet systeem, en voor vele situaties toepasbaar
 • Prijs is inclusief standaard montage en BTW
 • Al leverbaar v.a. € 7.800,00 inclusief BTW.

Prijs compleet gemonteerd (na teruggave subsidie)

Prijs compleet gemonteerd.
€ 8,450,00 Incl. btw
Nu met extra zomervoordeel
€ 7.800,00 v.a.
Actie geldig tot 31 augustus 2024

Beschrijving

Daikin Altherma All electric:

Met de aankoop van deze Daikin Altherma All electric warmtepomp-set heb je gelijk alle onderdelen in huis. Deze set bestaat uit een Altherma  warmtepomp lucht/water buitenunit, een binnenunit met een extra verwarmingselement geschikt voor verwarmen en een bijpassende Madoka thermostaat. Daarnaast heeft dit pakket een externe warmwatertank voor uw dagelijkse tapwater. Deze complete set is leverbaar in diverse combinaties. De beschikbare vermogens voor deze warmtepomp zijn tussen de 4 en 12kW, en daarnaast is deze warmtepomp beschikbaar in lage, midden en hoge temperatuur afgifte. De externe warmwatertank is leverbaar in 150, 200, 250 en 300 liter. Dankzij de vele combinaties die we met deze warmtepomp kunnen maken, is er altijd een passende oplossing voor uw specifieke situatie.

Productkenmerken

Combinatie met R-32 Bluevolution-technologie, voor een 68% kleinere milieu-impact (in vergelijking met R-410A), direct een lager energieverbruik (dankzij het hogere energierendement) en een tot wel 16% kleinere koudemiddelvulling.
Het buitendeel onttrekt warmte aan de buitenlucht, zelfs bij -25°C.

De Daikin Altherma kan aangesloten worden op een breed scala aan afgiftesystemen voor warmte en koude, waaronder vloerverwarmingen, lage temperatuurradiatoren en warmtepompconvectoren.

Madoka thermostaat Altherma
De bedrade Daikin Madoka thermostaat is een controller die volledig ontworpen is voor een betere gebruikservaring. Dankzij een strak en elegant design en de beschikbaarheid in 3 kleuren (wit, zwart of zilver) past deze regelaar bij elk interieur. Dankzij de gebruikersinterface met icoontjes en intuïtieve aanraakknoppen is de afstandsbediening eenvoudig te bedienen.

ISDE-subsidie beschikbaar
op de Daikin Altherma All electric set kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. De hoogte van het subsidiebedrag voor deze warmtepomp is afhankelijk van het gekozen model. De subsidie is beschikbaar vanaf € 3.075,00.

Wij helpen u graag met het maken van een juiste keuze:
Wij snappen als geen ander dat het kiezen van een juist warmtepomp systeem voor uw woning niet makkelijk voor u is. Onze adviseurs helpen u dan ook graag verder hierin. Met onze jarenlange ervaring in hybride en full electric warmtepomp systemen, bent u bij ons verzekerd van een juist advies, en een passend voorstel voor uw specifieke situatie.

Offerte Warmtepomp

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Offerte aanvragen