UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Daikin Altherma 3 Vloermodel

Daikin
Daikin Altherma 3 Vloermodel

Daikin Altherma 3 All electric set :

 • Alles-in-één systeem leverbaar in diverse uitvoeringen
 • Daikin Altherma 3 R F binnen en buiten unit
 • Leverbaar van 4 tot 16kW / 2 tot 9kW backup verwarming
 • Daikin Madoka thermostaat
 • 180 of 230 liter RVS warmwatertank
 • Compacte afmetingen 595 x 625mm hoogte 1650 of 1850mm
 • Prijs is inclusief standaard montage en BTW
 • Al leverbaar v.a. € 7.300,00 inclusief BTW.

 

Prijs compleet gemonteerd.
€ 7,950,00 v.a. Incl. btw
Nu met extra zomervoordeel
€ 7.300,00 v.a.
Actieprijzen geldig tot 31 augustus 2024

Beschrijving

Daikin Altherma 3 Vloermodel

Waarom kiezen voor een Daikin vloermodel met een geïntegreerde tank voor warm tapwater?

In vergelijking tot traditionele verwarmingssystemen met een wandmodel en een afzonderlijke warmtapwatertank, is voor dit geïntegreerde binnendeel een aanzienlijk kleinere installatieruimte vereist. Met een installatieruimte van slechts 595 x 625 mm neemt dit binnendeel een kleiner opsteloppervlak in beslag dan andere huishoudelijke apparaten. Ook inbouw levert geen problemen op, omdat de leidingen zich boven op het systeem bevinden, waardoor er nagenoeg geen vrije ruimte aan de zijkanten nodig is. Met een installatiehoogte van 1,65 m voor een tank van 180 l en 1,85 m voor een tank van 230 l is er minder dan 2 m vrije ruimte nodig voor de installatie. Het strakke, moderne ontwerp, dat naadloos aansluit op het design van andere huishoudelijke apparaten, benadrukt de compactheid van het geïntegreerde binnendeel.

Productkenmerken

Combinatie met R-32 Bluevolution-technologie, voor een 68% kleinere milieu-impact (in vergelijking met R-410A), direct een lager energieverbruik (dankzij het hogere energierendement) en een tot wel 16% kleinere koudemiddelvulling.
Het buitendeel onttrekt warmte aan de buitenlucht, zelfs bij -25°C.

De Daikin Altherma 3 R F kan aangesloten worden op een breed scala aan afgiftesystemen voor warmte en koude, waaronder vloerverwarmingen, lage temperatuurradiatoren en warmtepompconvectoren.
Het vloerstaande binnendeel is leverbaar in vele uitvoeren zoals lage, midden- en hoge temperatuur afgifte. Zo is er altijd een model beschikbaar voor uw specifieke situatie.

Madoka thermostaat wit Altherma
De bedrade Daikin Madoka thermostaat is een controller die volledig ontworpen is voor een betere gebruikservaring. Dankzij een strak en elegant design en de beschikbaarheid in 3 kleuren (wit, zwart of zilver) past deze regelaar bij elk interieur. Dankzij de gebruikersinterface met icoontjes en intuïtieve aanraakknoppen is de afstandsbediening eenvoudig te bedienen.

ISDE-subsidie beschikbaar
op de Daikin Altherma 3 R F, 3 H MT F of de 3 H HT F All electric set kan de eindgebruiker ISDE-subsidie ontvangen. De hoogte van het subsidiebedrag voor deze warmtepomp is afhankelijk van het gekozen model. De subsidie is beschikbaar vanaf € 2.850,00.

Wij helpen u graag met het maken van een juiste keuze:
Wij snappen als geen ander dat het kiezen van een juist warmtepomp systeem voor uw woning niet makkelijk voor u is. Onze adviseurs helpen u dan ook graag verder hierin. Met onze jarenlange ervaring in hybride en full electric warmtepomp systemen, bent u bij ons verzekerd van een juist advies, en een passend voorstel voor uw specifieke situatie.

Offerte Warmtepomp

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  Offerte aanvragen