UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Ventilatie

In een woning van de woonomgeving is goed ventileren zeer belangrijk. Door de verbeterde Isolatie wordt de natuurlijke ventilatie steeds minder. Mensen brengen steeds meer tijd binnenshuis door. Een goede luchtkwaliteit in de woning wordt daarom steeds belangrijker voor de gezondheid.. Ventileren voorkomt dat de lucht in de woning te vochtig wordt. Vocht veroorzaakt allerlei problemen, zoals natte plekken op muren, houtrot en schimmelvorming. Een vochtige woning voelt bovendien koud aan en is een pleisterplaats van ongedierte. Door te ventileren met ventilatiesystemen (ventilatie afzuiging) wordt de woning ook gezuiverd van schadelijke stoffen die zich in de lucht ophopen.

Ventilatie afzuiging systemen

De woningen zijn sinds Jaren ’70 bijna allemaal voorzien van mechanische ventilatie. Deze ventilatiesystemen worden vaak snel vergeten welke belangrijke functie ze hebben op het binnenklimaat . Deze ventilatie systemen draaien veelal 24 uur / per dag en verbruiken daarom het gehele jaar energie. Goed onderhouden en tijdig vervangen van ventilatiesystemen door een veel zuiniger ventilatie afzuiging systeem kan u veel energie kosten besparen.

Slimme MV-unit 375 mechanische ventilatie
Met een centrale ventilatie-eenheid (CVE) of pijpdakventilator (CVD) kunt u eenvoudig en efficiënt ventileren in uw woning. De werking is bijzonder energiezuinig en stil. In deze CVE- en CVD-units is standaard een vochtsensor geïntegreerd waardoor er automatisch in een vochtige ruimte, zoals de badkamer na een douche, wordt geventileerd.

De Eilanden Installatie Techniek kunt u hierbij helpen met zeer gunstige prijzen voor het uitvoeren van onderhoud aan uw ventilatie box en hebben wij een zeer scherpe prijs voor vervanging van uw oude ventilatie afzuig box.

 
Naast het vervangen van de oude afzuigbox is het wel raadzaam om ook de kanalen te reinigen zodat de nieuwe box niet direct zeer vervuild raakt.
Groot onderhoud mechanische ventilatie kost eenmalig € 185,- incl. btw
De afzuigunit, kanalen en afzuigventielen van de mechanische ventilatie worden compleet gereinigd. Na het reinigen wordt installatie ingeregeld met behulp van een luchtstroommeter.

Onze aanbieding :
  • Itho MV-unit 375 CVE-S ECO incl. RVsensor (vocht meting) kost € 445,- incl. btw en montage
  • Itho Radiografische bedieningset wit (9010) kost € 85,- incl. btw