UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Isense

  • Gebruiksvriendelijk: geen complexe gebruiksaanwijzing nodig
  • Uitgebreide klokprogramma’s mogelijk
  • Te combineren met elk type Remeha cv-ketel
  • Veelzijdige alleskunner
  • Keuze uit ruimteregeling en weersafhankelijke regeling
Nu tijdelijk
€ 175,00 Incl. btw
€ 95,00 incl. BTW

Beschrijving

Gebruiksvriendelijk
Het intuïtieve karakter van de Remeha iSense zit in de gebruiksvriendelijke bediening en de overzichtelijke menustructuur. Met slechts twee drukknoppen en een draai/drukknop kunt u snel en makkelijk bekend raken met de mogelijkheden van de iSense.

Overzichtelijk
Het grote scherm met een blauw backlight zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de actuele situatie. Ook tijdens het instellen van de iSense biedt het grote display rust en overzicht. Het grafische gedeelte van het display maakt het mogelijk dat er duidelijke teksten weergegeven kunnen worden, hetgeen resulteert in een snelle gewenning met het toestel en een makkelijke bedieningswijze. Tevens is het instellen, uitlezen en veranderen van klokprogramma’s bijzonder overzichtelijk geworden. U kunt met de iSense het complete klokprogramma van een dag in één keer bekijken.

Duidelijkheid
De iSense is uitgebreid met zogenaamde hulpteksten. Deze hulpteksten kunnen op verschillende plaatsen in het menu worden ‘aangesproken’. Waar nodig zal de iSense boven één van de druktoetsen het woord ‘uitleg’ weergeven. Kiest u voor deze optie dan volgt er een korte uitleg over de functie die u wilt/kunt instellen.