Energie besparing

GRUNDFOS ALPHA 2

Energiezuinige circulatiepomp Grundfos ALPHA 2 A-labelpomp voor uw vloerverwarmingssysteem.
De verwarmingsinstallatie van een eengezinswoning vertegenwoordigt tot 78 % van het energieverbruik. Door de oude, ongeregelde verwarmingspomp te vervangen door de nieuwe hoog rendement pomp kan u jaarlijks meer dan € 100,00 aan stroomkosten besparen.

Nog indrukwekkender is het voordeel voor het milieu De oude pomp van 75 Watt kost gemiddeld € 150,00 per jaar aan stroom en de Alpha 2 verbruikt door de energie zuinige motor en traploze instellingen tot zo’n 90% minder en heeft dus een terug verdien tijd van 3 jaar.

Bij ons kunt u terecht voor het leveren en plaatsen van deze energiezuinige circulatiepomp voor een totaal prijs van € 475,00  incl. btw 

ITHO ECO FAN CVE
De woningen zijn sinds Jaren ’70 bijna allemaal voorzien van mechanische ventilatie. Deze ventilatiesystemen worden vaak snel vergeten welke belangrijke functie ze hebben op het binnenklimaat . Deze ventilatie systemen draaien veelal 24 uur / per dag en verbruiken daarom het gehele jaar energie. Goed onderhouden en tijdig vervangen van ventilatiesystemen door een veel zuiniger ventilatie afzuiging systeem kan u veel energie kosten besparen.