UW PARTNER IN DUURZAME SYSTEMEN

Bel ons

0187-493322

Mail ons

info@de-eilanden.nl

Energie besparing

GRUNDFOS ALPHA 2

Energiezuinige circulatiepomp Grundfos ALPHA 2 A-labelpomp voor uw vloerverwarmingssysteem.
De verwarmingsinstallatie van een eengezinswoning vertegenwoordigt tot 78 % van het energieverbruik. Door de oude, ongeregelde verwarmingspomp te vervangen door de nieuwe hoog rendement pomp kan u jaarlijks meer dan € 100,00 aan stroomkosten besparen.

Nog indrukwekkender is het voordeel voor het milieu De oude pomp van 75 Watt kost gemiddeld € 150,00 per jaar aan stroom en de Alpha 2 verbruikt door de energie zuinige motor en traploze instellingen tot zo’n 90% minder en heeft dus een terug verdien tijd van 3 jaar.

Bij ons kunt u terecht voor het leveren en plaatsen van deze energiezuinige circulatiepomp voor een totaal prijs van € 595,00  incl. btw 

ITHO ECO FAN CVE
De woningen zijn sinds Jaren ’70 bijna allemaal voorzien van mechanische ventilatie. Deze ventilatiesystemen worden vaak snel vergeten welke belangrijke functie ze hebben op het binnenklimaat . Deze ventilatie systemen draaien veelal 24 uur / per dag en verbruiken daarom het gehele jaar energie. Goed onderhouden en tijdig vervangen van ventilatiesystemen door een veel zuiniger ventilatie afzuiging systeem kan u veel energie kosten besparen. 
Flamco FlexTherm Eco

Ultracompacte, thermische batterij voor de opslag van warmte voor warm tapwater.

De FlexTherm Eco is een thermisch laadstation. Het zet elektriciteit direct om in warmte en slaat die op voor warmwatervoorziening. Met zijn compacte design en efficiënte werking past FlexTherm Eco in elke woning en is het toestel zeer zuinig (energielabel A+ voor stilstandverliezen).

FlexTherm Eco bevat anorganisch zout als PCM. Dat zout wordt via een elektrische spiraal tot 70 °C opgewarmd. Bij die temperatuur is het zout helemaal vloeibaar. Zodra er vraag is naar warm tapwater koelt het zout weer af. De vrijgekomen warmte-energie wordt afgegeven aan de met water gevulde warmtewisselaars, die warm tapwater genereren.

  • FlexTherm Eco 3E Opwarmtijd van 10 °C – 65 °C [150 min]  71 liter 2.8KW
  • FlexTherm Eco 6E Opwarmtijd van 10 °C – 65 °C [150 min] 142 liter 2.8KW
  • FlexTherm Eco 9E Opwarmtijd van 10 °C – 65 °C [150 min] 212 liter 2.8KW